Dit appartement is ideaal als u graag gelijkvloers wilt wonen in een woongebouw dat uitermate geschikt is voor senioren en mensen met een zorgvraag. Het betreft een ruim appartement van 70 m2. De woning is aan de voorzijde van het woongebouw op de eerste etage. Uw fiets kunt u stallen in de algemene fietsenberging. De woning heeft diverse aanpassingen zoals een douchestoel, diverse beugels en een verhoogd toilet. Er is een bezoekerstoilet aanwezig. Goede, uitgebreide zorgmogelijkheden binnen het woongebouw, dat wordt verzorgd door de zorgorganisatie Omring. – VERHUURD

De omgeving

Midwoud heeft een landelijk karakter. Gunstige ligging naast winkelcentrum. Opstappunt openbaar vervoer aanwezig tegenover het complex.

Inkomenseis

Voor deze woning komen in aanmerking:
– eenpersoonshuishoudens met en inkomen vanaf € 22.675
– tweepersoonshuishoudens met een inkomen vanaf € 30.800

Huishouden: maximaal 2 persoon (verplicht)
Leeftijd: minimaal 55 jaar (verplicht)
Bouwjaar: 2006
Energielabel: A
Verwachte verhuurdatum: 28/01/2019
Huurprijs (netto): € 651,02
Huurprijs (bruto): € 841,77 (inclusief servicekosten)

Servicekosten

€ 20 Verlichting centrale ruimte
€ 25 Schoonmaken centrale ruimte
€ 5 Alarminstallatie individueel
€ 6,75 Huismeester
Nutsvoorzieningen (voorschotten)
€ 50 Energieverbruik woning.
€ 65 Stookkosten woning.
€ 15 Waterverbruik woning.
Totaal € 190,75

Indeling

Woonkamer – 39.00 m2
Slaapkamer 1 – 14.00 m2
Keuken – 4.00 m2
Berging – 4.50 m2
Badkamer – 5.00 m2
Gebruiksoppervlakte totaal – 65 m2

Bijzonderheden: Berging (intern), CV-combiketel, dubbel glas, gelijkvloers, open keuken en tuin

Aanvullende informatie

Kandidaten worden uitgenodigd voor bezichtiging. Toewijzing vindt plaats op basis van binnenkomst reactie en niet op basis van inschrijftijd.

Voorwaarden

Om de woning te kunnen huren heeft u een Inkomensverklaring van de Belastingdienst uit 2017 of 2018 nodig van u en uw eventuele partner. Deze kunt u gratis opvragen bij de Belastingdienst via www.belastingdienst.nl, waar u inlogt met uw DigiD. De inkomensverklaring kunt u direct downloaden. Ook kunt u deze telefonisch opvragen tel. 0800 0543; dit duurt 5 werkdagen. Als uw inkomen sterk gedaald of gestegen is (bijvoorbeeld door werkloosheid of pensionering) heeft u ook een actuele loonstrook of uitkeringsspecificatie nodig. U kunt in aanmerking komen voor de woning als uw verzamelinkomen past bij de netto huurprijs. Zorg daarom dat u het juiste inkomen heeft vermeld bij uw inschrijving. De inkomensbewijzen kunt u registreren bij uw inschrijving.

Print Friendly, PDF & Email