Landelijk Midwoud

Rustig en landelijk wonen met bushalte, winkelvoorzieningen, natuurgebied, sportvelden en cafés op loopafstand. Midwoud is een lintdorp in Noord-Holland, gemeente Medemblik. Dichtbij A7 nabij steden Medemblik en Hoorn. Het dorp heeft een landelijk karakter waarin rust en ontspanning centraal staan. Egboetswater is een natuurgebied gelegen ten noorden van Hauwert nabij Oostwoud en Midwoud. Dit prachtige, rustige gebied bestaat uit water, bos, weide en is wijds opgezet. Veel (water)vogels gebruiken het gebied als vlucht- en rustplaats. Voor natuurliefhebbers is dit dan ook een zeer interessant gebied. Ook is er een afmeergelegenheid voor boten. Voor vissers is het Egboetswater een aantrekkelijk visgebied. Meer info: IVN Westfriesland

Regelmatig te huur:

Koggenlandhuis, veel activiteiten

Koggenlandhuis is zo gebouwd dat er altijd zorg op maat mogelijk is. Bewoners kunnen ’s middags in het restaurant op de begane grond een warme maaltijd nuttigen. Er worden veel activiteiten georganiseerd waar onder: dans, zang, workshops, brunch, bingo en optredens. Omwonenden zijn ook welkom om hiervan gebruik te maken. De woning heeft een zeer gunstige ligging ten aanzien van het winkelcentrum en Connexxion bushalte voor het openbaar vervoer.

Molenwoid, rustig aan hofje gelegen

De woningen zijn bestemd voor personen vanaf 55 jaar. Activiteiten voor bewoners worden georganiseerd in ontmoetingscentrum Molenwoid. Voldoende gratis parkeergelegenheid en op 220 meter loopafstand van de bushalte. In Midwoud is er een groot aanbod actieve verenigingen. Naast een winkelgebied ook veel andere voorzieningen zoals een openluchtzwembad, wandel- en fietspaden en vaarroutes.

Osseweid, voorzieningen op loopafstand

Wonen met voorzieningen op loopafstand kan in een appartement van woongebouw Osseweid in Midwoud. Bewoners kunnen gebruik maken de lift, het zonneterras en ruime parkeergelegenheid. Voor kinderen is er een kleine speeltuin naast het gebouw. Tegenover Osseweid is een winkelcentrum met een supermarkt, bakker, kapper, snackbar en café. Voor bewoners, omwonenden en bezoekers is er volop parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur. Busverbindingen gaan naar Hoorn en Abbekerk. De nabijgelegen dorpen Oostwoud, Benningbroek, Nibbixwoud, Wognum en Zwaag zijn ook makkelijk te bereiken met de bus.

 

Direct te huur